Saturday, August 29, 2009

at 12:46 AM Labels: , Posted by nyimuyar



အလုပ္ေတြ ရွဳပ္ၿပီး သိပ္မအားတာနဲ့ပဲ ဘေလာ့ဖက္ မလွည့္ႏိုင္ပါဘူး။ ဒါေပမယ့္ သက္ထားေၾကာင့္ အစားေကာင္းေတြ ေတာ့ စားျဖစ္ပါတယ္။

အခုပဲ ၾကည့္ေလ ငါးေခါင္းဟင္း ခ်က္ျဖစ္တယ္၊ စားလို ့ေတာ္ေတာ္ေကာင္းတယ္။







ဒီထက္ေကာင္းတာ ရွိေသးတယ္။ နာမည္ၾကီး သိပ္ႏူးညံ့တဲ့ ပ်ဥ္းမနား မွ်စ္ခ်ဥ္ ေပါ့။


ေနျပည္ေတာ္ ခဏသြားတဲ့ အေဖက ရန္ကုန္ကေန ပို ့လိုက္တာ ဒီေန ့လည္ပဲ ေရာက္တယ္။ သိပ္လတ္ဆတ္ၿပီး အရသာရွိမယ့္ ပံုေပၚတာနဲ့ ခ်က္ျခင္းပဲ ၀က္သား သံုးထပ္သား ၀ယ္ၿပီး ခ်က္လိုက္တာ။ အရမ္းကို ေကာင္းၿပီး အနံအရသာ နဲ့ တကယ္ကို ျပည့္စံုပါေပတယ္ဗ်ာ။

ဓါတ္ပံုေတြ ၾကည့္ရေအာင္ တင္ေပးလိုက္ပါတယ္။

ညီမူရာ
..

Share

7 comments:

  1. ငါးေခါင္းဟင္းအရမ္းၾကိဳက္တယ္..
    မခ်က္တတ္ဘူးသိလား.. သူမ်ားခ်က္ရင္ေတာ့စားတတ္တယ္...
    ငါးက ဒယ္အိုးထဲက မ်က္လံုးေလးျပဴးပီး ၾကည့္ေနသလိုဘဲေနာ္.. :P

  1. ၾကိုက္တယ္ ငါးေခါင္းဟင္းကို။ ဟိုတစ္ေန့ကေတာင္ခ်က္စားၿဖစ္ေသးတယ္။ဟီးဟီး ၿပန္ၾကြားတာ။

  1. ငါးေခါင္းေတာ့ ခဏခဏ ခ်က္စားျဖစ္တယ္ဗ် ..ဘယ္သူခ်က္မလဲ အီစကိုေပါ့ဗ်ာ။ မ်စ္ခ်ဥ္ေတာ့ မစားရဲေတာ့ဘူးဗ်။ ငယ္သူေတြ စားၾကပါေလ။

  1. သက္ထားလက္ရာေပါ့ေလ။သြားေရက်သြားတယ္။

  1. ၾကည့္ရတာ အရသာ ႐ွိလုိက္တာေနာ္။

  1. ငါးေခါင္းဟင္းေရာ မွ်စ္ခ်ဥ္ေရာ အႀကိဳက္ေတြခ်ည္းပဲ

  1. ႏွစ္မ်ဴိးစလုံး ႀကိဳက္ပါတယ္။